Virustorjunta yritykselle – Tietoturvaohjelmisto yritykselle

Yritystä uhkaavat monet tietoturvaongelmat. Sen takia mielestäni yrityksen kannattaa panostaa tietoturvaan kattavammin kuin hankkimalla niin sanotusti pelkkä virustorjunta. Onneksi nykyään on tarjolla varsin kattavasti tietoturvaohjelmistoja. Ainakin joitakin niistä voi mielestäni myös pitää vähintään melko hillitysti hinnoiteltuna verrattuna siihen, miten paljon epäonnistuminen tietoturva-asioissa voi maksaa yritykselle.

Voi kuitenkin olla aina hyvä muistaa se, että paraskaan virustorjunta tai edes kattavampi tietoturvaohjelmisto ei suojaa kaikilta mahdollisista tietoturvahaasteilta. Sen takia onkin hyödyllistä, jos henkilökunta tiedostaa mahdolliset yritystä uhkaavat tietoturvariskit. Seuraavaksi kuitenkin suositeltuna mielestäni erityisen hyviä tietoturvaohjelmistoja yrityksille. Molempien niiden pitäisi sisältää myös erittäin hyvä virustorjunta. En takaa tietoturvaohjelmistojen toimivuutta.

Tietoturvaohjelmistot yrityksille

TuoteHinnoittelusta
1. Avast Business SecurityKymmenelle laitteelle vuodeksi alkaen 409,20€
2. Bitdefender GravityZone Business SecurityKymmenelle laitteelle vuodeksi alkaen 295,11€

Hinnat on poimittu tietoturvayritysten nettisivuilta. Tietoturvayritykset voivat tehdä muutoksia hinnoitteluun. Käsitykseni mukaan tietoturvaohjelmiston voi monesti saada ensimmäiseksi vuodeksi halvemmalla kuin uusimisen hinta on. Toisaalta ilmoitettua hintaa halvempi laite/vuosi-hinta voi olla mahdollinen, jos ostaa tietoturvan useammalle laitteelle ja/tai kerralla pidemmäksi ajaksi kuin vuodeksi.