Norton 360 – Standard, Deluxe vai Premium?

Norton on yksi tunnetuimmista virustorjuntaohjelmia kehittävistä yhtiöistä. Kyseisen yhtiön lippulaiva on tätä päivittäessäni nimeltään Norton 360. Kyseessä on virustorjunnan sisältävä tietoturvaohjelmisto. Tuosta Norton 360 -tuotteesta on kolme eri tilaustasoa: Standard, Deluxe ja Premium. Tämän sivun tarkoituksena on antaa perustietoja tuosta Norton 360 -tuoteperheestä ja tarvittaessa toivottavasti auttaa sinua sen päättämisessä, mikä tasoista kannattaa valita.

Aloituspiste: sisältääkö Norton 360 hyvän virustorjunnan?

Kyllä. Testien perusteella se on ainakin tätä päivittäessäni yksi parhaista virustorjunnoista. Eikä ainoastaan tietokoneille, vaan myös esimerkiksi Android-puhelimelle. Tuollaisia ovat esimerkiksi tyypilliset uudet Samsung-puhelimet.

Mitä eroa on Standard, Deluxe ja Premium Norton 360 -tasoilla?

Kaikki tilaustasot sisältävät mielestäni hyvän tietoturvaohjelmiston haluavan näkökulmasta tärkeimmät ominaisuudet. Eli käytännössä laadukkaan virustorjunnan ja siihen päälle hieman muita ominaisuuksia, jotka voivat tuoda lisäturvaa netin käyttämiseen. Kaikkien tilaustasojen paketeissa mukana tuleva ominaisuus on esimerkiksi VPN.

Paketeissa on kuitenkin myös eroja. Ehkä tärkeimpänä erona voi pitää sitä, miten monella laitteella voit käyttää tilausta tietyllä maksutasolla. Standard-taso mahdollistaa tuotteen käyttämisen yhdelle laitteella, Deluxe-taso enintään viidelle laitteella ja Premium-taso enintään kymmenellä laitteella.

Lisäksi huomionarvoista on erityisesti se, että Deluxe ja Premium sisältävät ominaisuuden ”Dark Web Monitoring”, jonka voisi suomentaa esimerkiksi pimeän verkon monitoroinniksi sekä lapsilukon. Ja vielä viimeisenä ominaisuuksiin liittyvän erona on se, miten paljon pilvivarmuuskopiointitilaa eri tilaustasot antavat. Standard-taso antaa sitä 10 Gt, Deluxe-taso 50 Gt ja Premium-taso 75 Gt. Huomioiden tilaustasojen ominaisuuksien erot, ei liene yllättävää, että myös niiden hinnoissa on eroja. Standard on halvin, Deluxe keskihintainen ja Premium kallein.

Mikä tilaustaso kannattaa valita?

Kun huomioi Standardin, Deluxen ja Premiumin ominaisuuksien ja hintojen erot, niin sanoisin, että monen näkökulmasta parhaan hinta-laatusuhteen omalle Norton 360 -tilaukselle saa valitsemalla Deluxe-maksutason. Ehkä lievästi mielenkiintoista kyllä, sen maksutason hinnoittelu tarjoaa myös mielestäni parhaan Norton 360 tarjouksen. Norton voi tehdä muutoksia hinnoitteluun ja pakettien ominaisuuksiin, tämän sivun arvio siitä, mikä on mielestäni paras tilaustaso valita, perustui niihin tietoihin, jotka olivat saatavilla tämän sivun päivittämisen aikoihin. Osta nyt Norton 360.