Total AV – Kokemuksia (2021) ja tietoa esim. alennuksesta ja hinnoista

Total AV on erittäin suosittu virustorjuntaohjelmisto. Suosio ei kuitenkaan tietenkään automaattisesti tarkoita sitä, että se olisi hyvä valinta virustorjunnaksi. Tällä sivulla käsitelläänkin Total AV:n hyviä puolia ja mahdollisia heikkouksia. Noiden puolien tarkastelussa ovat apuna esimerkiksi testitulokset ja asiakkaiden kokemukset Total AV:sta.

Tässä sivun alussa on pika-arvostelu TotalAV:sta ja sitten on kattavammin tietoa siitä.

Total AV lyhyesti

Total AV on kokemusteni perusteella hyvä ja helppo virustorjuntaohjelma. Se on myös ensimmäisen vuoden hinnaltaan halpa. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että sen uusimishinta on selkeästi ensimmäisen vuoden hintaa korkeampi.

Onko Total AV laadukas virustorjunta?

Testitulosten perusteella Total AV on varsin tai jopa erittäin hyvä virustorjunta.

Omat Total AV kokemukset vuosilta 2020 & 2021

TotalAV on helppo ottaa käyttöön ja myös sen käyttöliittymä vaikuttaa mukavalta. Suojauksen tasonkaan suhteen itselläni ei ainakaan vielä ole ollut mitään valittamista. Hyvää on myös se, että Total AV sisältää lisäosia, jotka vaikuttavat aidosti hyödyllisiltä. Esimerkkinä noista hyödyllistä lisäosista voi mainita sen, että Total AV:n mahdollisesti haitallista verkkosivustoa koskeva varoitusjärjestelmä tuntuu toimivan hyvin: ei varoittele turhia, mutta ilmoittaa, kun siihen näyttää olevan aihetta.

Pienenä mahdollisena ongelmana voi sen sijaan pitää sitä, että TotalAV:n käyttöliittymä ei ole tarjolla suomeksi. Mikäli haluat virustorjunnan, jossa on suomenkielinen käyttöliittymä, niin voi esimerkiksi F-Secure SAFE olla hyvä valinta. Ainakin omalla kohdallani olen tosin kokenut, että Total AV:n käyttöliittymä on sen verran selkeä, että siitä, että se on englanniksi ei ole isompaa haittaa.

Total AV:n voi hankkia helposti suoraan yrityksen nettisivustolta. Ainakin tuolta ostamalla sen myös saa oikein kivalla alennuksella. Hanki nyt Total AV.

Minkälaisia kokemuksia muilla käyttäjillä on Total AV -virustorjunnasta?

Koska omat Total AV kokemukseni ovat vielä melko suppeita, niin tutustuin tätä artikkelia varten myös muiden ihmisten kokemuksiin kyseisestä virustorjuntaohjelmistosta. Alla tietoa niistä.

Kun tutkitaan sitä, minkälaisia kokemuksia muilla niin sanotusti tavallisilla käyttäjillä on TotalAV:sta, niin on helppo huomata, että he ovat olleet keskimäärin vähintäänkin varsin tyytyväisiä. Ja käytännössä kokemuksissa painottuu esimerkiksi tyytyväisyys Total AV:n nopeuteen, siihen, miten helppo sitä on käyttää ja siihen, miten hyvä asiakaspalvelu Total AV:lla on.

Toisaalta negatiivistakin palautetta on tullut. Tuo on liittynyt esimerkiksi siihen, että TotalAV on siis mahdollista saada ensimmäiseksi vuodeksi jopa todella halvalla, mutta uusimishinta on toisaalta selkeästi korkeampi. TotalAV on myös saanut moitteita liittyen siihen, että ainakin joidenkin asiakkaiden tapauksessa tilauksen peruminen on ollut vaikeaa. Halutessasi löydät lisää muiden kokemuksia TotalAV:sta tämän sivun lopusta.

Total AV:n hinta ja alennus

Total AV:lla on tarjolla kolme eri tuotepakettia: Antivirus Pro, Internet Security ja Total Security. Noista Antivirus Pron tavallinen hinta on 99€/vuosi, Internet Securityn 119€/vuosi ja Total Securityn 149€/vuosi. Nuo hinnat eivät varsinaisesti ole edullisia. Total AV kuitenkin tarjoaa uusille asiakkaille jopa erittäin isoja alennuksia, ja tätä kirjoittaessa onkin mahdollista saada Antivirus Pro hintaan 19€/vuosi, Internet Security hintaan 39€/vuosi ja Total Security hintaan 59€/vuosi.

Erityisesti Antivirus Pro on tuolla hinnalla jopa halpa virustorjunta. Osta nyt Total AV. (Mikäli et näe 19€-hintaa, niin kokeile tyhjentää selaimen muisti ja sitten mene linkin kautta Total AV:n sivuille tai kokeile linkkiä selaimella, jolla et vielä ole käynyt Total AV:n nettisivuilla.) TotalAV ei vaadi alennuksien saamiseksi erillistä alennuskoodia.

Hyvä huomata: Total AV:n uusimishinnat ovat siis selkeästi korkeampia kuin ensimmäisen vuoden hinnat. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että Total AV:n verkkosivuston mukaan mainitut hinnat eivät sisällä ALVia.

Mikä Total AV -tuotepaketti kannattaa valita?

Kaikki Total AV:n tuotepaketit sisältävät esimerkiksi itse virustorjunnan. Halvimman ja keskihintaisen tuotteen erona on kuitenkin se, että halvin ei sisällä VPN-palvelua. Ja keskihintaisen ja kalleimman paketin erona puolestaan on esimerkiksi se, että kallein paketti sisältää myös Ad Blockerin. Lisäksi tuotepaketeilla on erona esimerkiksi se, että halvimman paketin valitsemalla saa tuotteen käyttöön kolmelle laitteelle, keskihintaisella viidelle laitteelle ja kalleimmalla kuudelle laitteelle.

Hinta- ja ominaisuusvertailun perusteella voi todeta, että todella monessa tilanteessa halvin Total AV -tuotepaketti, eli “Antivirus Pro”, on myös paras valinta. Toisaalta, jos virustorjunnan lisäksi on tarvetta myös VPN-palvelulle, niin voi myös keskihintainen Total AV -paketti, eli “Internet Security” sen ominaisuuksien sekä melko hillityn hinnan ansiosta olla hyvä ostos.

Tämän sivun tiedot on poimittu sivun kirjoittamisen yhteydessä. Muutokset ovat mahdollisia. Tarvittaessa löydät esimerkiksi tämän sivuston etusivulta mainittuna muitakin hyviä virustorjuntoja.

Käytettyjä lähteitä:

Oletko jo käyttänyt Total AV -virustorjuntaa? Voi jakaa alla omia Total AV kokemuksia

12 ajatusta aiheesta “Total AV – Kokemuksia (2021) ja tietoa esim. alennuksesta ja hinnoista”

 1. Rainer Virtanen

  Minulta on kaksi kertaa laskutettu siitä, mutta en ole tilannut TotalAV tietoturvaa. Minulle on se asennettu jo aikaisemmin. Mutta en ole saanut uusia ohjelmia ollenkaan.

  1. Totalav laskutti viime vuoden helmikuussa 122 e 29 euron tilauksesta, eikä se toiminut.
   Ostin viime vuonna uuden macin toukokuussa ja laitoin siihen mcafeen. 5.5.2023 Totalav vei tililtäni 281 euroa, vaikka en olet sieltä mitään tilannut. Reklamoin pankille ja saa nähdä saanko rahat takaisin.

 2. Mikaela Kortepohja

  Minulta on kerran laskutettu 9€ kortilta, vaikka en muista, että olisin ostanut mitään. Laskutuksesta ei tullut edes ilmoitusta, vasta verkkopankissani käydessäni huomasin tililtä lähteneen 9,91€.

 3. Harri Suomela

  Tililtäni veloitettiin yllätyksenä 122€. Ei ennakkoilmoitusta eikä linkkiä
  omille tilaussivuille. Tilauksen tietojen päivittäminen saatikka lopettaminen todella vaikeaa. Ihmettelen, kun pitäisi olla “luotettava”.
  Tuotteessa ja sen käytössä ei ole ongelmia mutta selvästikin harjoittavat kyseenalaista rahastamista. Pelkäävät selvästikin kilpailuttamisia. Raukkamainen yhtiö.

 4. Tilasin 2.12.2020 TotalAV:n hinnalla 19 e. Maksu olikin veron takia 23,56 e. Verosta ei oltu ilmoitettu mitään etukäteen. Kun maksoin sitä Paypalilla, yritin onnistumatta saada pois päältä vipua siitä, että firma saa laskuttaa automaattisesti luottokortilta vuosittain. Ajattelin, että ehdin sitten lopettaa tilauksen, jos tarpeen.

  2.12.2021 sai Paypalilta ilmoituksen että luottokortiltani on maksettu 122,76 e TotalAV:lle. Riemastuin! Olin saanut sähköpostilla tiedon uusimisen lähenemisestä 2.10., mutta mitään ei sanottu hinnasta. Ehkä Paypal oli myös tietoinen monista valituksista, koska mukana oli ohjeet, “jos tässä tapahtumassa on ongelma”.

 5. Jonna Nissinen

  Ovat veloittaneet luottokortilta 122€ enkä ole tilannut heiltä ikinä mitään. Sanoivat ettei rahoja voi palauttaa, sillä Paypalillä on automaattinen osto. Miten voi olla automaattinen osto jos en ole koskaan sitä edes tilannut? En myöskään saa rahoja takaisin, sillä en ole reagoinut 30 päivän sisällä ostosta?? Miten voi reagoida johonkin mitä ei ole ostanut?? Ihan huijausta ja oikeita vastauksia heiltä ei saa. Tein rikosilmoituksen jonka pankki vaati. Uusi kortti ja Paypal pois käytöstä vain tämän yrityksen takia.

 6. Laskutusmäärä tuntuu olevan hatusta vedetty. Hankin perusversion 2020.Toisen vuonna tililtäni nostettiin 122,76 + 59,52 €. Oikaisusta kinataan edelleen.
  Tänä vuonna veloittivat vuosimaksua 147,56 €. Huomautin oitis ja palauttivat päivän päästä 49,56 €.

 7. Peruin tilauksen hyvissä ajoin ennen uuden tilaus- ja laskutuskauden alkua. Siitä huolimatta tilausta jatkettiin, ja kun olin poistanut luottokortin maksuvaihtoehdoista, maksu (149,00 EUR) velotettiin (ilman lupaani) vanhalta PayPal-tililtä, jota en enää pääse hallinnoimaan. Olen lähettänyt useita peruutus- ja oikaisuviestejä toistaiseksi tuloksetta eli peruuttaminen on TODELLA vaikeaa! Raivostuttaa!

 8. älkää käyttäkö avtal torjuntaa se ryöstää rahat, en ole käytänyt koko ohjelmaa ja yli 400 euroa veloittivat kahden vuoden aikana. Irtisanoin ja pistin pankin kautta estot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *