Total AV – Lue TotalAV kokemuksia 2024, katso tarjoukset

04/2024 päivitys: Kuten alempaa tältä sivulta selviää, niin päätin antaa tänä vuonna TotalAV:lle uuden mahdollisuuden. Nyt erinäisten tapahtumien jälkeen kuitenkin poistin oman tilaukseni automaattisen uusimisen sekä otin TotalAV:n pois tämän sivuston etusivun listalta, jolla on mielestäni parhaat virustorjunnat.

TotalAV:n arvostelun kirjoittamista vaikeuttaa varsin paljon se, että kyseessä voi mielestäni olla jopa todella hyvä tuote tietyille käyttäjille, mutta sitten taas toisille voi olla tarjolla useita parempia vaihtoehtoja virustorjunnaksi. Toivottavasti tämän sivun lukemisen jälkeen tiedät, onko TotalAV sinulle hyvä vaihtoehto.

TotalAV on erittäin nopea ja helppo ostaa. Kiitosta voi antaa myös sille, että sen heti alussa ilmoitettu hinta vaikuttaisi sisältävän arvonlisäverot. Valitettavasti noin ei ole kaikkien firmojen tietoturvatuotteiden kohdalla. Kun TotalAV:n on ostanut voi sen ottaa käyttöön helpolla ja nopealla asennuksella. Total AV ei ole tarjolla suomeksi, mutta käyttöliittymä on kokemusteni perusteella sen verran yksinkertainen, että uskoisin TotalAV:ta pystyvän käyttämään, vaikka ei osaisi kovin paljon englantia.

Total AV:lla on tarjolla erilaisia tuotteita. Niistä todennäköisesti suosituimmat ovat Antivirus Pro ja Internet Security. Noiden suhteen tärkeimpiä eroja ovat se, että jälkimmäinen sisältää myös VPN:n ja se on käytettävissä yhdellä tilauksella jopa viidellä laitteella ensin mainitun jopa kolmen laitteen sijaan.

TotalAV tarjoaa virustorjunnan, joka on omien kokemusteni perusteella hyvä ja tutkimustulosten perusteella jopa erittäin hyvä, mutta ei kuitenkaan täydellinen. Jos käyttää Total AV:ta tietokoneella, niin on tyypillistä, että se haluaa suorittaa jonkinlaisen pienen päivityksen/alustuksen, kun kone käynnistetään. Tuo ei kokemusteni perusteella estä muuta koneen käyttämistä tai hidasta sitä, mutta siitä on merkkinä pienehkö ruutu näytön alakulmassa.

Parilla ensimmäiselle käyttökerralla sen jälkeen, kun otin TotalAV:n uudelleen käyttöön tietokoneeni oli ajoittain jonkin verran tavallista hitaampi. Matkapuhelimella tuota vastaavaa ei tapahtunut eikä myöhemmillä kerroilla Total AV:n kanssa.

TotalAV:n tärkeimpiä etuja ovat sen helppokäyttöisyys ja hinnoittelu varsinkin ensimmäistä vuotta varten. Ainakin tätä kirjoittaessani nimittäin Total AV:n Antivirus Pro on mahdollista saada ensimmäiseksi vuodeksi hintaan 19€ ja Internet Security hintaan 39€. Nuo ovat jo itsessään verrattain halpoja hintoja, mutta vielä paremmaksi tarjoukseksi ne muuttuvat, jos ottaa samalla tilauksella Total AV:n käyttöön yli yhdelle laitteella.

On mielestäni tärkeä tietää jo ennakolta, että Total AV:n tyypilliset uusimishinnat ovat jopa huomattavasti korkeampia kuin ensimmäisen vuoden hinta. Lisäksi joillakin on ollut haasteita perua Total AV -tilaus.

Asia, jota todennäköisesti varsin monet voivat Total AV:n suhteen arvostaa on se, että se ei kokemusteni perusteella näytä ainakaan usein tarpeettomia varoituksia. Tuon tekeminen turhautti itseäni Bitdefenderin kanssa, joka muuten on erittäin hyvä virustorjunta.

Mielestäni Total AV on hyvä valinta, jos…

Haluat erittäin helppokäyttöisen virustorjunnan, jota voi ainakin alkuun käyttää verrattain edullisesti.

En suosittele Total AV:ta, jos…

Haluat erityisen edistyneen virustorjunnan ja/tai haluat virustorjunnan, joka on tarjolla suomeksi. Kokemusteni perusteella parhaan yhdistelmän suomeksi & laadukas tarjoaa F-Secure Internet Security. Voit halutessasi tutkia sille ja Total AV:lle vaihtoehtoja tämän sivuston etusivun kautta.

Mikä TotalAV:n tuote valita?

Jos et tarvitse VPN-palvelua, niin suosittelen valitsemaan Antivirus Pron, jos haluat mukaan VPN:n, niin suosittelen valitsemaan Internet Securityn ja jos haluat erityisen kattavan tietoturvaohjelmiston, niin suosittelen valitsemaan Total Securityn. Tätä kirjoittaessani noiden hinnat järjestyksessä ensin mainitusta alkaen ensimmäistä vuotta varten ovat 19 euroa, 39 euroa ja 49 euroa. Kaikki nuo ovat siis tarjouksia ensimmäistä vuotta varten, uusimishinnat ovat lähtökohtaisesti korkeampia.

Oma 2024 TotalAV ostokseni

Olin käyttänyt TotalAV:ta jo ennen vuonna 2024, mutta vuonna 2024 palasin käyttäjäksi keskusteltuani TotalAV:n edustajan kanssa. Ohessa kuitti tilauksestani, tietyt yksilöintitiedot peittäen. TotalAV:n virustorjuntaohjelmistosta maksaminen onnistui siis helposti TotalAV:n nettisivuston kautta, mutta on hyvä huomata, että he haluavat suositella ostosta tehdessä innokkaasti erilaisia maksullisia lisäpalveluita. Nuo voi kuitenkin jättää valitsematta.

Käytettyjä lähteitä omista kokemuksista kirjoittamisen tueksi:

Oletko jo käyttänyt Total AV -virustorjuntaa? Voi jakaa alla omia Total AV kokemuksia

3 ajatusta aiheesta “Total AV – Lue TotalAV kokemuksia 2024, katso tarjoukset”

    1. Moi!

      TotalAV:n mukaan heille pitää laittaa sähköpostia: support@totalav.com. Heidän mukaansa keskimääräinen vastausaika on 4 tuntia. Sanoja / ilmaisua, joita kannattaa sisällyttää sähköpostiin voivat olla esimerkiksi: cancel renewal, refund, Finnish consumer protection law. Toivottavasti peruminen ja hyvitys onnistuu.

    2. Mikko J. Haaranen

      En ole minäkään tilannut TotalAVtä, mutta niin vain meni uusimismaksy PayPalin automaattiveloituksen kautta. Olen jo ottanut asiasta yhteyttä PayPaliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *