Total AV kokemuksia, päivitetty 2023 ja tietoa esim. alennuksesta ja hinnoista

2023 päivitys:

Omat TotalAV kokemukseni ovat jatkuneet jopa erittäin hyvinä. En kuitenkaan voi jättää huomioimatta sitä, että useammalla tämän sivuston lukijalla on ollut ongelmia TotalAV:n laskutuksen kanssa. Tuon myötä en koe voivani enää suositella TotalAV:ta. Halutessasi löydät mielestäni parhaat virustorjunnat tämän sivuston etusivun avulla.

Vanhempi teksti alkaa

Total AV on erittäin suosittu virustorjuntaohjelmisto. Suosio ei kuitenkaan tietenkään automaattisesti tarkoita sitä, että se olisi hyvä valinta virustorjunnaksi. Tällä sivulla käsitelläänkin Total AV:n hyviä puolia ja mahdollisia heikkouksia. Noiden puolien tarkastelussa ovat apuna esimerkiksi testitulokset ja asiakkaiden kokemukset Total AV:sta.

Tässä sivun alussa on pika-arvostelu TotalAV:sta ja sitten on kattavammin tietoa siitä.

Onko Total AV laadukas virustorjunta?

Testitulosten perusteella Total AV on varsin tai jopa erittäin hyvä virustorjunta.

Omat Total AV kokemukset vuosilta 2020 & 2021

TotalAV on helppo ottaa käyttöön ja myös sen käyttöliittymä vaikuttaa mukavalta. Suojauksen tasonkaan suhteen itselläni ei ainakaan vielä ole ollut mitään valittamista. Hyvää on myös se, että Total AV sisältää lisäosia, jotka vaikuttavat aidosti hyödyllisiltä. Esimerkkinä noista hyödyllistä lisäosista voi mainita sen, että Total AV:n mahdollisesti haitallista verkkosivustoa koskeva varoitusjärjestelmä tuntuu toimivan hyvin: ei varoittele turhia, mutta ilmoittaa, kun siihen näyttää olevan aihetta.

Pienenä mahdollisena ongelmana voi sen sijaan pitää sitä, että TotalAV:n käyttöliittymä ei ole tarjolla suomeksi. Mikäli haluat virustorjunnan, jossa on suomenkielinen käyttöliittymä, niin voi esimerkiksi F-Secure SAFE olla hyvä valinta. Ainakin omalla kohdallani olen tosin kokenut, että Total AV:n käyttöliittymä on sen verran selkeä, että siitä, että se on englanniksi ei ole isompaa haittaa.

Minkälaisia kokemuksia muilla käyttäjillä on Total AV -virustorjunnasta?

Koska omat Total AV kokemukseni ovat vielä melko suppeita, niin tutustuin tätä artikkelia varten myös muiden ihmisten kokemuksiin kyseisestä virustorjuntaohjelmistosta. Alla tietoa niistä.

Kun tutkitaan sitä, minkälaisia kokemuksia muilla niin sanotusti tavallisilla käyttäjillä on TotalAV:sta, niin on helppo huomata, että he ovat olleet keskimäärin vähintäänkin varsin tyytyväisiä. Ja käytännössä kokemuksissa painottuu esimerkiksi tyytyväisyys Total AV:n nopeuteen, siihen, miten helppo sitä on käyttää ja siihen, miten hyvä asiakaspalvelu Total AV:lla on.

Toisaalta negatiivistakin palautetta on tullut. Tuo on liittynyt esimerkiksi siihen, että TotalAV on siis mahdollista saada ensimmäiseksi vuodeksi jopa todella halvalla, mutta uusimishinta on toisaalta selkeästi korkeampi. TotalAV on myös saanut moitteita liittyen siihen, että ainakin joidenkin asiakkaiden tapauksessa tilauksen peruminen on ollut vaikeaa. Halutessasi löydät lisää muiden kokemuksia TotalAV:sta tämän sivun lopusta.

Total AV:n hinta ja alennus

Total AV:lla on tarjolla kolme eri tuotepakettia: Antivirus Pro, Internet Security ja Total Security. Noista Antivirus Pron tavallinen hinta on 99€/vuosi, Internet Securityn 119€/vuosi ja Total Securityn 149€/vuosi. Nuo hinnat eivät varsinaisesti ole edullisia. Total AV kuitenkin tarjoaa uusille asiakkaille jopa erittäin isoja alennuksia, ja tätä kirjoittaessa onkin mahdollista saada Antivirus Pro hintaan 19€/vuosi, Internet Security hintaan 39€/vuosi ja Total Security hintaan 59€/vuosi.

Hyvä huomata: Total AV:n uusimishinnat ovat siis selkeästi korkeampia kuin ensimmäisen vuoden hinnat. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että Total AV:n verkkosivuston mukaan mainitut hinnat eivät sisällä ALVia.

Mikä Total AV -tuotepaketti kannattaa valita?

Kaikki Total AV:n tuotepaketit sisältävät esimerkiksi itse virustorjunnan. Halvimman ja keskihintaisen tuotteen erona on kuitenkin se, että halvin ei sisällä VPN-palvelua. Ja keskihintaisen ja kalleimman paketin erona puolestaan on esimerkiksi se, että kallein paketti sisältää myös Ad Blockerin. Lisäksi tuotepaketeilla on erona esimerkiksi se, että halvimman paketin valitsemalla saa tuotteen käyttöön kolmelle laitteelle, keskihintaisella viidelle laitteelle ja kalleimmalla kuudelle laitteelle.

Hinta- ja ominaisuusvertailun perusteella voi todeta, että todella monessa tilanteessa halvin Total AV -tuotepaketti, eli ”Antivirus Pro”, on myös paras valinta. Toisaalta, jos virustorjunnan lisäksi on tarvetta myös VPN-palvelulle, niin voi myös keskihintainen Total AV -paketti, eli ”Internet Security” sen ominaisuuksien sekä melko hillityn hinnan ansiosta olla hyvä ostos.

Käytettyjä lähteitä:

Oletko jo käyttänyt Total AV -virustorjuntaa? Voi jakaa alla omia Total AV kokemuksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *