Onko Etua.fi huijaus vai luotettava palvelu vuonna 2024?

Etuan omistaa Etua Oy. Tuo ei välttämättä vielä kerro paljon Etuan taustan luotettavuudesta, mutta se ehkä kertoo, että Etua Oy:n puolestaan omistaa Alma Media. Kyseinen yritys on pitkän historian omaava suomalainen yritys, joka omistaa myös esimerkiksi Kauppalehden ja on niin sanotusti pörssilistattu. Etua.fi on siis taustan puolesta luotettava, enkä myöskään itse ole saanut kokemusteni kautta syytä olettaa, että Etua.fi olisi huijaus. Kuitenkin mikäli ei ole käyttänyt ennen sellaista palvelua kuin Etua on, niin voi jäädä kuva siitä, että olisi jotenkin lievällä tavalla huijattu.

Tuo liittyy erityisesti Etuan lainaesimerkkeihin. Vaikka Etuaa voi käyttää kattavasti lainoja varten, niin ei se ole lainafirma perinteisessä mielessä. Tuon sijaan Etua on palvelu, joka voi yrittää löytää sitä käyttävälle henkilölle lainatarjouksia useilta eri lainafirmoilta. Tuohon liittyen Etua esittämät ennakkoarviot esimerkiksi lainojen kuukausieristä ovat esimerkkejä, ja kokemusteni perusteella todelliset lainatarjoukset tuppaavat olemaan kuukausierien suhteen kalliimpia kuin esimerkit. Tuosta huolimatta Etua voi kokemusteni perusteella olla varsin hyvä palvelu esimerkiksi verrattain edullisen lainan löytämiseen ja omat kokemukseni ovat hyviä myös sen nopeudesta ja helppokäyttöisyydestä. Kokeile nyt Etuaa.

Etuaa käyttäessä ei tarvitse ladata mitään laitteelle, eli viruksen saamista esimerkiksi tietokoneelle tai puhelimeen Etua.fi-palvelun käyttämisen seurauksena ei kokemusteni perusteella tarvitse pelätä. Etua kysyy lainahakemuksessa jonkin verran tietoja esimerkiksi hakijan taloudellisesta tilanteesta, mutta en ole kokenut noita kyselyitä liiallisina eikä antamiani tietojani käsittääkseni ole esimerkiksi välitetylle sellaisille tahoille, jotka niitä eivät tarvitse. Etua.fi on siis myös näistä näkökulmista kokemustani perusteella turvallinen lainapalvelu. Testaa nyt Etuaa.

Tämän sivun kirjoittaja on käyttänyt Etuaa useasti, viimeksi vuonna 2024.