Windowsin suojaus – Suositeltu virustorjunta & suojaus esim. Windows 11 -käyttöjärjestelmälle

Modernit Windows-käyttöjärjestelmät sisältävät lähtökohtaisesti Microsoftin oman Defender-suojauksen. Kyseisen suojauksen pitäisi olla varsin hyvä. Ainakin mikäli kuitenkin tietoturva-asiat ovat sinulle erityisen tärkeitä, niin voi olla ihan hyvä idea hankkia erillinen suojausohjelmisto Windowsille. Tällä sivulla on sellainen suositeltuna.

Suomalainen suojaus Windowsille

F-Secure Total sisältää ominaisuuksia esimerkiksi viruksilta turvautumista varten, yksityisyyden suojaamisen ja identiteetin suojaamiseen. Kaikkinensa kyseessä on varsin kattava tietoturvaohjelmisto. Lisäksi se on myös mielestäni laadukas ohjelmisto. Itse F-Securen puolestaan pitäisi lisäksi olla laadukas yritys. Kyseessä on varsin pitkän historian omaava suomalainen yritys, joka on tätä kirjoittaessani listattuna pörssissä, jossa sen markkina-arvo on varsin suuri.

F-Secure oli ehkä aiemmin tunnettu nimenomaan sen virustorjuntatuotteista, mutta se vaikuttaa laajentaneen tietoisesti myös muille tietoturvan osa-alueille. Ainakin tätä kirjoittaessani F-Secure Total on mahdollista saada F-Securen nettisivustolta 25% alennuksen myötä yhdelle laitteelle vuodeksi hintaan 59,99€. Mikäli ostat kyseisen tuotteen kerralla kahdeksi vuodeksi, niin saa vuotta kohden lasketusta hinnasta alennusta.

Vaikka F-Secure Total on mielestäni laadukas suojauspaketti, niin on hyvä muistaa se, että yksikään Windows suojaus ei takaa 100% suojausta. On aina hyvä miettiä tarkkaan, mitä tekee esimerkiksi netissä sen suhteen, millaisia tiedostoja ja mistä lataa omalle tietokoneelle. Osta nyt F-Secure Total.

Pitäisi toimia esimerkiksi Windows 8.1 ja Windows 11 -käyttöjärjestelmillä

Mikäli et ole varma siitä, mikä on Windows-käyttöjärjestelmäsi, niin pitäisi se voida tarkistaa winver-pyynnöllä. Tätä kirjoittaessani uusin Windows-käyttöjärjestelmä on Windows 11, eli ainakin mikäli olet ostanut hiljattain uuden tietokoneen, joka käyttää Windowsia, niin on varsin mahdollista, että laitteessasi on kyseinen käyttöjärjestelmä.

F-Secure voi tehdä muutoksia siihen, minkä käyttöjärjestelmien kanssa esimerkiksi F-Secure Total toimii. Osta nyt F-Secure Total.