VPN-tarjous, suositellut 2024 – Löydä edullinen VPN

VPN-palvelut on tyypillisesti hinnoiteltu niin, että yhden kuukauden tilauksella on niin sanottu tavallinen hinta ja sitten, jos valitsee tuota pidemmän tilauksen kerralla, niin voi saada prosentuaalisesti tarkastellen jopa todella ison alennuksen verrattuna siihen, että jatkaisi palvelun tilaamista kuukausilaskutuksella. Noita pitkiä tilauksia varten olevien tarjousten ansiosta voi mielestäni sanoa, että kuukautta kohden tarkastellen on tarjolla jopa halpoja VPN-palveluita. Mikäli haluat maksaa VPN-palvelusta kuukausilaskutuksella ja etsit verrattain edullista sellaista, niin voi esimerkiksi kumpikin tämän sivun tarjoustaulukossa kahtena ensimmäisenä mainituista palveluista olla hyvä vaihtoehto: niillä on kuukauden tilaus saatavilla melko merkittävästi alle 15 euron hintaan.

VPN-tarjouksia, poimittu 2024

Tuote:Tarjous:
Atlas VPN 2 vuotta + 6 kuukauttaAlennusta 86%, kokonaishinta noin 50€
PureVPN Standard 2 vuotta + 4 kuukauttaAlennusta 85%, kokonaishinta alle 70€
Cyberghost 2 vuotta + 2 kuukauttaAlennusta 82%, kokonaishinta alle 60€
Surfshark One 2 vuottaAlennusta 79%, kokonaishinta alle 100€
NordVPN Ultra 2 vuottaAlennusta 69%, kokonaishinta alle 210€

Jos tuotteen kohdalla on on plus-merkki ja sitten ilmoitettu tietty määrä kuukausia, niin saa kyseisen määrän kuukausia tavallaan niin sanotusti tavallisen tilausjakson päälle, eli jos valitsisi PureVPN:n, niin saisi kahden vuoden tilauksella käyttöaikaa 28 kuukautta. Tarjousprosentit on laskettu huomioiden se, että saa tietyllä tavalla tuollaista ilmaista käyttöaikaa. Taulukossa olevat alennusprosentit ovat mainittujen VPN-palveluiden ilmoittamia. Voi olla, että alennusprosentteja on pyöristetty eli esim. 85% ei ole välttämättä sama asia kuin 85,00%. Kaikki mainitut VPN-palvelut voivat tehdä muutoksia niiden hinnoitteluun ja tarjontaan. Poimin tarjoukset kyseisten palveluiden nettisivustoilta tätä sivua kirjoittaessani.

Voiko edullinen VPN olla hyvä?

Kokemusteni perusteella VPN-palveluiden kohdalla on tyypillisesti yhteys sillä, miten paljon palvelu maksaa ja millaisen sen laatu on. Edullinenkin VPN-palvelu voi kuitenkin olla hyvä. Kokemusteni perusteella paras esimerkki tuosta on Cyberghost, joka siis oli ylempänä mainitun tarjouksen myötä on mahdollista saada 26 kuukauden ajaksi alle 60 euron hintaan.