VPN puhelimeen – Kännykkää varten suositellut VPN-yhteydet (2021)

Puhelimia varten on tarjolla varsin hyvin erilaisia VPN-palveluita. Luonnollisesti palveluiden välillä on kuitenkin eroja siinä, miten hyviä ne ovat. Tällä sivulla on esittelyssä muutama eri VPN, joiden pitäisi olla hyviä valintoja kännykkää varten. Ensin on mainittuna matkapuhelinta varten mielestäni paras VPN, sitten hyvä varavaihtoehto ja lopuksi vielä ilmainen VPN, joka toimii puhelimen kanssa.

Paras VPN puhelimeen – NordVPN

NordVPN on kokemusteni perusteella ylipäätänsä erittäin hyvä VPN, ja kun se näyttää toimivan hyvin myös puhelimessa, niin voi sitä suositella vahvasti heille, jotka haluavat VPN-yhteyden kännykkään. NordVPN:n etuja ovat erityisesti yhteyksien laatu, palvelun käyttämisen helppous ja se, että NordVPN on erityisesti pitkien tilausten kohdalla jopa halpa VPN. NordVPN maksaa tätä kirjoittaessa kuukaudeksi ostettuna 12,60 euroa, ja jos sen ostaisi vuodeksi, niin olisi hinta noin 62 euroa, eli vain noin 5 euroa/kk. Osta nyt NordVPN.

Hyvä varavaihtoehto – F-Secure FREEDOME

F-Securen FREEDOME -palvelua voi suositella esimerkiksi heille, jotka etsivät hyvää VPN-suojausta, jonka taustalla on iso ja pitkäikäinen suomalainen yritys. NordVPN:n tapaan, myös FREEDOME on parhaimmillaan varsin edullinen VPN, sillä se maksaa tätä kirjoittaessa kolmelle laitteelle vuodeksi ostettuna vain 39,90 euroa.

Ilmainen VPN kännykkään – Panda VPN

Mikäli etsii puhelimeen kanssa toimivaa ilmaista VPN-palvelua, niin vaikuttaa Panda VPN olevan varsin hyvä valinta. Tämä VPN on nimittäin esimerkiksi saanut keskimäärin ihan hyvin asiakasarvosteluita ja lisäksi se vaikutti oman testailuni perusteella ihan fiksulta. Tässä VPN-palvelussa on sekä varsinainen ilmaispuoli että VIP-puoli. Ilmaispuolella on muutamia VPN-yhteyksiä, joita voi käyttää ilmaiseksi sekä ilman mitään kikkailuja, ja VIP-puolen yhteyksiä voi saada ilmaiseksi käyttöön, kun katsoo videomainoksia. VIP-puolella on luonnollisesti tarjolla paljon enemmän yhteyksiä.

Hyvä VPN-yhteys toimii esimerkiksi Android ja iOS -käyttöjärjestelmillä sekä eri laitteilla: Esimerkiksi F-Securen FREEDOME VPN-yhteyttä voi käyttää sekä Android-pohjaisilla laitteilla (esim. tyypilliset Samsungin puhelimet) sekä iOS-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla (esim. iPhone-puhelimet). Lisäksi esimerkiksi kyseinen VPN toimii myös PC-tietokoneiden ja Mac-koneiden kanssa.