VPN kuukausimaksulla – tämän loistavan VPN-palvelun voi ostaa esim. kuukaudeksi

Iso osa VPN-palveluista tuntuu haluavan, että asiakas tilaa palvelun vähintään vuodeksi. Tuo voi tietysti olla ärsyttävää, jos vaikkapa haluaisi VPN:n ihan vaan sen takia, että voi katsoa jotakin itseä kiinnostavaa jenkki-Netflixistä. Onneksi kuitenkin kokemusteni perusteella netin paras VPN mahdollistaa VPN-yhteyden ostamisen kuukausiveloituksella.

Osta VPN kuukausimaksulla

Tähän asti testaamistani VPN-palveluista NordVPN on siis ykkönen. Tämän palvelun vahvuuksia ovat esimerkiksi erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä, pääsy esim. Netflixin valikoimaan (Huomautus: Netflix on tehnyt tämän sivun alkuperäisen julkaisemisen jälkeen muutoksia palveluunsa, eikä NordVPN:n toiminta sen kanssa ole varmaa) ja nopeat VPN-yhteydet.

Ja NordVPN on siis mahdollista ostaa vaikkapa ihan vaan kuukaudeksi. Tätä kirjoittaessa NordVPN maksaa kuukaudeksi ostettaessa arvonlisäveroineen 12,60€. Pitkien tilausten kohdalla kuukausikohtainen hinta on toki vielä tuota paljon halvempi, eli jos palveluun tykästyy ja kokee sen hyödylliseksi, niin voi pidempi tilaus olla ihan harkitsemisen arvoinen idea. Osta nyt NordVPN.

VPN kuukaudeksi – omat kokemukset

Kokemusteni perusteella NordVPN:n kuukausitilaus on säädetty automaattiselle uusinnalle, mutta sen saa keskeytettyä helposti ja nopeasti ainakin yrityksen asiakaspalvelun kautta. Positiivista on myös se, että tilauksen loppumisen jälkeenkään ei tule mitään mainosvyöryä, jossa kannustettaisiin ostamaan palvelu.

Miksi monet VPN-palvelut eivät myy alle vuoden tilauksia? Pohjimmiltaan kyse on varmasti siitä, että ne kokevat tuon tapana maksimoida niiden omia tuloja.