Virustorjunnat tarjouksessa (2021) – Löydä hyvä ja edullinen virustorjunta

Virustorjuntaohjelmia tekevien firmojen keskinäinen kilpailu on varsin kovaa, ja tuon myötä oikeastaan jatkuvasti löytyy varsin mukavia tarjouksia eri virustorjuntoja varten. Tälle sivulle on pyritty keräämään tietoa alennuksista, joita on tällä hetkellä saatavilla hyvistä virustorjunnoista. ”Hyvä” viittaa tässä ennen kaikkea puolueettomien testien tuloksiin sekä joissakin tapauksissa kirjoittajan omiin kokemuksiin.

On hyvä huomata se, että vaikka tämän sivun tiedot pyritäänkin tarkistamaan ainakin kerran kuukaudessa, niin on mahdollista, että tällä sivulla mainitaan tarjouksesta, joka ei ole voimassa enää sitten, kun olet mahdollisesti menossa ostamaan kiinnostavaa virustorjuntaa. Syynä tuohon on se, että virustorjuntafirmat voivat muuttaa tarjouksiaan varsin nopeasti.

Pahoittelemme, jos löydät täältä tietoa alennuksista, jotka eivät ole enää voimassa – halutessasi voi ottaa yhteyttä ja kertoa tilanteesta. Luonnollisesti ei ole minkäänlaista pakkoa ostaa yhtään täällä mainittua virustorjuntaa.

Total AV Antivirus Pro – nyt alkaen 19€/vuosi, normaalihinta 99€/vuosi

Mikäli etsii virustorjuntaa, jonka voi tarjouksen myötä saada erityisen kovalla alennuksella, niin voi Total AV:n Antivirus Pro olla hyvä valinta. Tuon kyseisen tuotteen hinta on nimittäin normaalisti 99€/vuosi, mutta nyt se on saatavilla hintaan 19€/vuosi. Total AV:n sivuston perusteella tuohon päälle voi tosin mahdollisesti tulla ALVeja. Osta nyt Antivirus Pro. Total AV:n virustorjunta on arvioitu varsin hyväksi ja tarvittaessa löydät siitä lisätietoja täältä.

Norton 360 – virustorjunta ja VPN yhdessä alk. 48,90€/vuosi

Norton 360 voi olla erityisen hyvä valinta heille, jotka tarvitsevat sekä virustorjunnan että VPN:n ja haluavat saada ne yhdessä varsin edulliseen hintaan. Nortonin 360 -paketti nimittäin sisältää nuo molemmat ja on alennuksen myötä saatavilla hintaan 48,90€/vuosi. Tavallinen hinta Nortonin 360-tuotteella on alk. 74,90€/vuosi. Eli kyseessä on varsin mukava alennus. Hanki nyt Norton 360. Mikäli haluat lisätietoja Norton 360 -tietoturvaohjelmistosta, niin voi tämä sivu olla hyödyllinen.

Monilla mielessä oleva kysymys – onko olemassa toimivaa Norton alennuskoodia? Norton tarjoaa kassalla mahdollisuuden lisätä alennuskoodin, mutta ainakaan itse en ole onnistunut löytämään yhtään toimivaa Norton-kuponkikoodia. Tuon sijaan alennussivustot tuntuvat tarjoavan toimimattomia koodeja tai hehkuttavan niitä alennuksia, jotka saa suoraan Nortonilta ilman mitään koodia. Mene nyt Nortonille.

Avast Premium Security – tämäkin on saatavilla hyvällä tarjouksella

Avastin Premium Security on kokemusteni perusteella oikein hyvä virustorjuntaohjelmisto, ja sekin on nyt saatavilla mukavalla alennuksella. Premium Securityn voi nimittäin saada PC:lle tai Macille tätä kirjoittaessa hintaan 39,99€/vuosi. Tavallinen hinta molemmille noille vaihtoehdoille on 69,99€/vuosi.

Noiden yhdelle laitteelle olevien tarjousten lisäksi Avast tarjoaa tätä tekstiä päivittäessä myös oikein hyviä alennuksia kymmenen lisenssin paketeista. Hanki nyt Avast Premium Security.

F-Secure SAFE – erinomainen virustorjuntaohjelmisto alk. 37,42€/vuosi

Päivitys kevät 2021: F-Securen tarjous näyttäisi vanhentuneen. Voi olla, että se tulee jossain vaiheessa takaisin.

F-Securen SAFE -virustorjuntaohjelmisto on tällä sivustolla nostettu tämän hetken parhaaksi virustorjunnaksi. Tuota päätelmää tukevat niin testitulokset, yleiset tiedot SAFEsta kuin myös omat kokemukseni siitä. SAFE on tätä kirjoittaessa saatavilla F-Securen nettisivuilta varsin kivalla 25% alennuksella, jonka myötä sen voi saada vuodeksi alkaen hintaan 37,42€. Tavallinen hinta SAFElla on alkaen 49,90€/vuosi. Tarvittaessa löydät tältä sivulta lisätietoja SAFE-alennuksesta.

Kiva huomata: tällä sivulla on käsitelty erityisesti eri virustorjuntaohjelmistojen halvimpia paketteja, ja jos esimerkiksi ostaa virustorjuntaohjelmiston kerralla pidemmäksi aikaa kuin vuodeksi ja/tai usealle laitteelle, niin voi monesti saada euroissa mitaten täällä mainittua isomman alennuksen.

Hyvä tiedostaa: virustorjuntaohjelmistot ovat todella usein vuosihinnoiteltuja, eli uusimishinnat ovat vähintäänkin lähes aina kalliimpia kuin tarjouksesta ostetun virustorjunnan ensimmäisen tilauksen hinta.