Surfshark hinta 2024 – Surfshark tarjoukset & alennukset

Surfshark tarjoaa tuotteita, jotka tunnetaan erityisesti niiden sisältämästä VPN:stä. Käytännössä kuitenkin varsinkin Sursharkin kaksi edistyneempää tuotetta ovat laajempia tietoturvaohjelmia. Löydät tältä sivulta Surfsharkin hinnat, jotka olivat saatavilla tätä kirjoittaessani. Nämä mainitut hinnat sisältävän arvonlisäveron. Surfshark näyttää sen sisältävän hinnan lähtökohtaisesti vasta kassalla. 12 ja 24 kuukauden tilausten tapauksessa nämä mainitut hinnat ovat käytännössä myös Surfshark-tarjouksia, koska Surfshark tarjoaa merkittäviä alennuksia uusille asiakkaille tuon pituisille ensimmäisille tilausjaksoille.

Surfshark hinnat

Tilaus:Hinta sisältäen ALV:
Surfshark Starter 1kk13,63€
Surfshark One 1kk18,59€
Surfshark One+ 1kk27,27€
Surfshark Starter 12kk59,37€
Surfshark One 12kk60,86€
Surfshark One+ 12kk96,57€
Surfshark Starter 24kk74,10€
Surfshark One 24kk94,93€
Surfshark One+ 24kk147,91€

Surfshark voi muuttaa hinnoittelua. Suosittelen tarkistamaan hinnan ennen omasta tilauksesta maksamista ja tekemään päätöksen tilaamisesta sen jälkeen.

Mikä Surfshark-tilaus valita?

Jos olet jo päättänyt valita tietyn pituisen tilauksen, niin huomioiden eri tilaustasojen ominaisuudet ja tätä sivua kirjoittaessani tarjolla olleet hinnat, niin suosittelen kuukauden tilausta varten Starter-tasoa, vuoden tilausta varten One-tasoa ja 2 vuoden tilausta varten taas Starter-tasoa. One ja One+ -tasojen etu Starteriin verrattuna tietoturvan näkökulmasta voi olla varsinkin se, että niiden mukana pitäisi saada virustorjunta. Suosittelen kuitenkin lähtökohtaisesti ennemmin valitsemaan edullisemman VPN-tilauksen ja sitten erikseen hyvän virustorjunnan kuin valitun VPN-palvelun kalliimman tilaustason, jonka mukana tulee virustorjunta. Syy miksi Surfsharkin tapauksessa harvinaisesti suosittelin 12kk-tilausta varten keskimmäistä tilaustasoa enkä halvinta oli se, että varsin hämmentävästi sen ja halvimman tilaustason välinen hintaero oli ainakin tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä vain alle 2 euroa.

Mikäli olet päättänyt jo sen, minkä tilaustason Surfsharkia varten haluat, niin suosittelen valitsemaan kuukauden tai kahden vuoden tilauksen. Ensin mainitun noista siinä tapauksessa, jos VPN:lle tuskin on pitkäkestoista tarvetta ja toiseksi mainitun ohi vuoden tilauksen siinä tapauksessa, että tarve on toistuva. Tuo jälkimmäinen asia sen takia, että valitsemalla kahden vuoden tilauksen vuoden tilauksen sijaan, voi vuotta kohden lasketusta hinnasta saada merkittävän alennuksen.