Onko Rahalaitos luotettava? – Rahalaitos / Sambla Group kokemuksia

Käsittelen tällä sivulla lainojen kilpailutusta ja vertailua tarjoavaa Rahalaitosta sekä sen omistavaa Sambla Groupia. Rahalaitos on käsittelyssä ensin. Näkökulmina sen suhteen ovat Rahalaitoksen luotettavuus sekä kirjoittajan henkilökohtaiset kokemukset laajemmin Rahalaitoksesta.

Onko Rahalaitos luotettava?

Rahalaitos on toiminut pitkään ja sillä on taloudellisesti vahva tausta. En ole myöskään henkilökohtaisesti saanut vaikutelmaa, että se olisi esimerkiksi käyttänyt lainahakemuksessasi antamiani tietoja väärin. Rahalaitos on siis mielestäni luotettava palvelu. Mikäli ei ole ennen käyttänyt Rahalaitosta tai muuta vastaavaa palvelua, niin on kuitenkin tärkeätä tietää yksi asia liittyen Rahalaitoksen mahdollisesti ehdottomiin lainoihin.

Rahalaitos voi yrittää löytää lainatarjouksia sen käyttäjälle varsin monelta lainafirmalta ja yksittäinen lainafirmakin voi käyttää vaihtelevaa hinnoittelua sen lainojen suhteen. Noista asioista seuraa se, että Rahalaitokselta ennen lainan hakemista saatavat alustavat arviot lainan kustannuksista ovat tosiaankin vain alustavia arvioita, eivätkä millään tapaa lupauksia siitä, että jos itselle tarjotaan lainaa, niin sitä tarjotaan lainaesimerkin korolla. Omien kokemusteni perusteella sanoisin, että kannattaa ennemmin lähteä siitä, että itselle mahdollisesti saatu lainatarjous ei ole yhtä edullinen kuin esimerkki kuin siitä, että voisi mahdollisesti saada halvemman lainatarjouksen. Testaa nyt Rahalaitosta.

Rahalaitos kokemuksia muuten

Rahalaitos tarjoaa mahdollisuuden yrittää löytää erilaisia lainoja kattavasti. Tätä kirjoittaessani lainasummat alkavat 500 eurosta alkaen ja voivat olla jopa 60 000€. Rahalaitos voi siis käytännössä sopia esimerkiksi niin melko hillityn kokoista kulutusluottoa kuin esimerkiksi lainojen yhdistämistä varten. Myös halutun laina-ajan suhteen Rahalaitos on mukavan joustava.

Rahalaitoksen lainahakemus on jopa todella helppo ja nopea täyttää. Rahalaitoksen omaa lainahakemusta varten ei tarvitse kokemusteni perusteella esimerkiksi mitään dokumentteja liittyen tuloihin. Kun lainahakemuksen on saanut täytettyä ja klikattua eteenpäin, niin aloittaa Rahalaitos heti työn sen eteen, että se voi mahdollisesti löytää sinulle lainan sen yhteistyökumppanilta. Jos ainakin yksi lainatarjous löytyy, niin Rahalaitos näyttää sen tiedot kokemusteni perusteella mukavan selkeässä muodossa.

Koska Rahalaitos ei myönnä lainaa suoraan itse, niin ei lainaa myöskään pysty ottamaan suoraan sen nettisivustolta, vaan pitää siirtyä sen lainafirman nettisivustolle, jonka lainan mahdollisesti haluaa. Varsinkin mikäli päättää ottaa hieman isomman lainan, niin kannattaa varautua siihen, että vaikka Rahalaitos ei pyydä mitään dokumenttia, niin itse lainaa tarjoava taho voi sellaisen pyytää.

Rahalaitoksen käyttäminen on kokemusteni perusteella ilmaista ja lainaa ei ole pakko ottaa, vaikka sitä tarjottaisiin. Mahdollisten lainatarjousten korkojen suhteen oma kokemukseni Rahalaitoksesta on se, että ne voivat olla ihan hyviä lainaa haluavan näkökulmasta, mutta ne eivät esimerkiksi ole kilpailukykyisiä tyypillisiin asuntolainojen verrattuna. Käytännössä kuitenkin siis mahdollisesti itselle saatavien lainatarjousten korot selviävät vain tekemällä Rahalaitoksella hakemuksen. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Sambla Group kokemuksia

Rahalaitoksen omistaa nykyään Sambla Group Oy -niminen yritys. Aiemmin Rahalaitoksen omisti EONE, mutta Ruotsista lähtöisin oleva Sambla Group osti Rahalaitoksen. Sambla Group on tietääkseni jopa merkittävästi isoin Suomessa lainojen kilpailutusta tarjoava firma. Rahalaitoksen lisäksi sen valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Omalaina sekä Lainaparkki. Varsinaisen Sambla-brändin alla kilpailutuksen tarjoamisen se on ainakin keskeyttänyt Suomessa, Ruotsissa se on edelleen käytössä ja ilmeisen suosittu. Omat kokemukseni Sambla Groupista ovat olleet jopa erittäin hyviä. Heidän työntekijänsä vaikuttavat olevan järkeviä ja jos vastaan tulee jokin mahdollinen ongelmatilanne, niin siitä kertomalla ratkaisu vaikuttaisi tyypillisesti löytyvän jopa erittäin nopeasti. Sambla Group on myös vaikuttanut vakaalta yritykseltä.

Sambla Groupin taloudellisia lukuja. Varsin isoa toimintaa. Käytä nyt Rahalaitosta tai jos Sambla Group kiinnostaa laajemmin, niin haluat ehkä lukea esimerkiksi tältä sivustolta Omalainasta enemmän.