NordVPN alennuskoodit – Hyödynnä paras NordVPN tarjous (2023)

Netti on täynnä sivustoja, jotka kirkuvat toinen toistaan paremmista NordVPN alennuksista ja siitä, miten hyviä NordVPN alennuskoodeja heillä on tarjolla. Ainoa ongelma vaan on se, että todellisuudessa sivustot tuppaavat hehkuttamaan NordVPN:n kaikille tarjoamia alennuksia tai jopa alennuskoodeja, jotka saattavat muokata tilaustasi kassalla niin, että päädyt maksamaan tilauksesta korkeamman hinnan kuukautta kohden. Tuo voi tietysti turhauttaa, jos haluaa löytää aidon ja toimivan NordVPN alennuskoodin.

Onneksi on kuitenkin ainakin kolme NordVPN alennuskoodia, joiden pitäisi tuoda ainakin jonkinlaista oikeata hyötyä, kun sellaisen lisää kuponkikoodiksi. Alempana on listattu koodit ja kerrottu, miten ne vaikuttivat, kun viimeksi tarkistin hinnat.

  • Ensimmäinen NordVPN alennuskoodi – osta 3kk sopimus hintaan 29,72€ – koodi: secureinternet
  • Toinen alennuskoodi – osta puolen vuoden tilaus hintaan 59,45€ – koodi: internetsecurity
  • Kolmas alennuskoodi – osta 15 kuukauden sopimus hintaan 89,09€ – koodi: onlinesecurity

Hyvä huomata: Olen tarkistanut koodit ja NordVPN:n ilmoittamat hinnat tätä sivua päivittäessäni vuonna 2023, mutta en luonnollisesti voi taata siitä, että koodit toimisivat aina ja ikuisesti ja hinnat pysyisivät samana. NordVPN on käsittääkseni nostanut hintoja. Mene NordVPN:lle.

Koodien lisääminen: Valitse haluttu NordVPN-tilaus, mene kassalle, klikkaa kohdasta ”Onko sinulla kuponki?” ja syötä avautuvaan ruutuun alennuskoodi. Jos olit ennen koodin lisäämistä tilaamassa esimerkiksi vuoden tilausta, niin pitäisi tilauksen pituudeksi muuttua se, johon liittyvän alennuskoodin syötit. Toisin sanoen, jos lisäät alennuskoodin ”secureinternet”, niin pitäisi (esim.) vuoden tilaus vaihtua 3 kuukauden tilaukseksi.

Ilmoitettu alennusprosentti: 15 kuukauden tilauksella 42%, kahdella muulla koodilla ei ole ilmoitettua alennusprosenttia. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät verot. NordVPN:llä on ikävä tapa ilmoittaa hinnat ennen kassalle menemistä ilman ALVeja.

Paras NordVPN tarjous

Ylempänä mainitut NordVPN alennuskoodit voivat olla ihan hyödyllisiä. Kokemusteni perusteella paras NordVPN tarjous on kuitenkin saatavilla suoraan NordVPN:ltä ilman mitään koodia. Tätä kirjoittaessani tuo paras tarjous on 68% alennus 27 kuukauden NordVPN Complete -tilauksesta. Euroissa mitaten tuo tarjous on reilusti yli 200 euroa alennusta niin sanotusti tavallisesta hinnasta. NordVPN tarjoaa myös muita hyviä tarjouksia suoraan ilman koodia. Osta nyt NordVPN.

Onko NordVPN hyvä valinta VPN-ohjelmaksi? Koska NordVPN-alennusten hyödyntäminen vaatii siis vähintään 3 kuukauden tilauksen, niin voi mieleen juolahtaa, että uskaltaako palvelusta maksaa ennakolta 3kk (alennetunkaan) tilausmaksun.

Omien kokemusteni perusteella NordVPN on paras VPN ylipäätänsä ja vielä aivan erityisesti paras VPN iPhoneen. Noiden asioiden myötä koen, että NordVPN:n ostaessa voi hyvin maksaa pidemmästäkin tilauksesta. Toki VPN-palvelua ostaessa on aina hyvä muistaa sen rajoitukset: VPN ei korvaa virustorjuntaa tai esimerkiksi mahdollista salasanaohjelmaa – mikäli sinua mahdollisesti kiinnostaa tuon jälkimmäisen kategorian ohjelma, niin voi NordVPN:n kanssa samaa firmaa oleva NordPass olla hyvä valinta. Osta nyt NordVPN.