NordVPN alennuskoodi – hyödynnä aidot NordVPN alennuskoodit (2021)

Netti on täynnä sivustoja, jotka kirkuvat toinen toistaan paremmista NordVPN alennuksista ja siitä, miten hyviä NordVPN alennuskoodeja heillä on tarjolla. Ainoa ongelma vaan on se, että todellisuudessa sivustot tuppaavat hehkuttamaan NordVPN:n kaikille tarjoamia alennuksia tai jopa alennuskoodeja, jotka itse asiassa nostavat NordVPN-tilauksen hintaa (aiheesta lisää täällä). Tuo voi tietysti turhauttaa, jos haluaa löytää aidon ja toimivan NordVPN alennuskoodin. Noin oli tilanne omassakin tapauksessani. Pienen etsimisen jälkeen löysin lopulta kolme NordVPN alennuskoodia, jotka tuovat oikeata hyötyä.

  • Ensimmäinen NordVPN alennuskoodi – osta 3kk sopimus hintaan 25,30€ – koodi: secureinternet
  • Toinen alennuskoodi – osta puolen vuoden tilaus hintaan 50,59€ – koodi: internetsecurity
  • Kolmas alennuskoodi – osta 15 kuukauden sopimus hintaan 87,74€ – koodi: onlinesecurity

Hyödynnä alennus: Mene NordVPN:lle.

Ilmoitetut alennusprosentit: 3 ja 6 kuukautta 33% ja 15 kuukautta 53%.

Koodien lisääminen: Valitse haluttu NordVPN-tilaus, mene kassalle, klikkaa kohdasta “Onko sinulla kuponki?” ja syötä avautuvaan ruutuun alennuskoodi. Jos olit ennen koodin lisäämistä tilaamassa esimerkiksi vuoden tilausta, niin muuttuu tilauksen pituudeksi se, johon liittyvän alennuskoodin syötit. Toisin sanoen, jos lisäät alennuskoodin “secureinternet”, niin vaihtuu (esim.) vuoden tilaus 3 kuukauden tilaukseksi.

Koodien hyödyllisyys: ainakin tuo 3 kuukauden diili vaikuttaa aika hyvältä, sillä NordVPN ei normaalisti tykkää myydä kuin kuukauden, vuoden ja kahden vuoden sopimuksia. Kuitenkin esimerkiksi monelle Netflixiä VPN:n avulla katsovalle kuukausi on liian lyhyt tilaus, mutta sitten toisaalta vuosi liian pitkä. Luonnollisesti kuukauden tilauksen voi halutessaan uusia. Kuitenkin 3 kuukauden tilaus tuo jo ihan hyviä säästöjä verrattuna siihen, että ostaisi kolme kertaa kuukauden tilauksen. Myös alennuskoodi puolen vuoden NordVPN-tilausta varten vaikuttaa ihan hyvältä.

15kk alennuskoodi sen sijaan ei tunnu kovinkaan hyvältä: sen valitsemalla saa tätä kirjoittaessa vain noin 6 euron alennuksen verrattuna kahden vuoden tilaukseen, ja kyseisen alennuskoodin alennusprosentti onkin selkeästi pienempi kuin 2 vuoden tilauksen normaali alennus. Mutta ehkä on joitakin tilanteita, joissa myös tuo tilaus on ihan hyödyllinen.

Onko NordVPN hyvä valinta VPN-ohjelmaksi? Koska NordVPN-alennusten hyödyntäminen vaatii siis vähintään 3 kuukauden tilauksen, niin voi mieleen juolahtaa, että uskaltaako palvelusta maksaa ennakolta 3kk (alennetunkaan) tilausmaksun.

Omien kokemusteni perusteella NordVPN on paras VPN ja tuon myötä sen ostaessa voi tuosta näkökulmasta hyvin maksaa pidemmästäkin tilauksesta. Toki VPN-palvelua ostaessa on aina hyvä muistaa sen rajoitukset: VPN ei korvaa virustorjuntaa tai esimerkiksi mahdollista salasanaohjelmaa – mikäli sinua mahdollisesti kiinnostaa tuon jälkimmäisen kategorian ohjelma, niin voi NordVPN:n kanssa samaa firmaa oleva NordPass olla hyvä valinta.

Hyvä huomata: Olen tarkistanut koodit tätä sivua tehdessä, mutta en luonnollisesti voi taata siitä, että ne toimisivat aina ja ikuisesti. Onneksi NordVPN kuitenkin siis tarjoaa hyviä alennuksia jo ihan suoraan ilman mitään kuponkikoodeja. Mene NordVPN:lle.