NordPass – tietoa kokemuksista ja NordPass alennuskoodi (2021)

NordPass on suosittu ohjelma, jota voi käyttää esimerkiksi salasanojen tallentamiseen. Kyseisestä ohjelmasta on olemassa sekä ilmainen versio että maksullinen versio, jonka nimi on ihan vaan ”Premium”. Kyseinen maksullinen versio sisältää sen verran paljon lisäominaisuuksia ja on sen verran edullinen, että sen ostaminen voi olla monelle hyvä idea.

Erityisen hyväksi ideaksi NordPassin ostaminen voi muuttua, jos käytössä on alennuskoodi, jolla saa alennusta jo entisestään halvoista hinnoista. Alla on NordPass alennuskoodi, joka ainakin tätä kirjoittaessa toimi. Koodin alla on vielä hieman tietoa NordPass-kokemuksista.

NordPass alennuskoodi: gladyoufoundthis10 siirry NordPassille ja hyödynnä alennus.

Edellä olevalla koodilla sai ainakin tätä kirjoittaessa 10% prosenttia alennusta NordPassin normaalien alennusten päälle, eli kokonaisalennus voi siis olla yli 50%. Koodin hyödyntäminen tapahtuu niin, että klikkaa kassalla kohdasta ”Got coupon?” ja lisää sitten koodin näkyviin tulevaan laatikkoon.

Tietoa NordPass kokemuksista: Netin selaamisen perusteella ihmiset ovat olleet keskimäärin jopa erittäin tyytyväisiä NordPassiin. Erityisen tyytyväisiä asiakkaat näyttävät olleen palvelun asiakaspalvelun, ja myös itse tuote näyttää miellyttäneen asiakkaita. Voin siinä mielessä omalta osaltani antaa vahvistusta noille kokemuksille koskien NordPassin asiakaspalvelua ja laatua, että kokemusteni perusteella saman firman NordVPN on tätä kirjoittaessa paras VPN ja lisäksi ainakin sen puolen asiakaspalvelu vaikutti erittäin hyvältä. Mene NordPassille.