Luotettava pieni laina netistä 2024 – Tämän pitäisi olla turvallinen

Pienten nettilainojen tarjonta on mullistunut lähes totaalisesti esimerkiksi verrattuna noin 10 vuoden takaiseen. Lainoja on paljon aiempaa vähemmän tarjolla, mutta ne joita tarjotaan tuppaavat olemaan paljon laadukkaampia. Noin esimerkiksi siitä näkökulmasta, että tyypillisten pienten lainojen korot ovat laskeneet paljon. Suosittelen tällä sivulla lainapaikkaa heille, jotka haluavat erityisesti luotettavan pienen lainan netistä. Tämä laina on myös muuten kokemusteni perusteella hyvä valinta. Alempaa sivulta löytyy myös mainittuna pari vaihtoehtoa ykkössuositukselle.

Pieni laina netistä

Ferratum tarjoaa tätä kirjoittaessani joustoluoton muodossa olevaa lainaa, jonka luottoraja on enintään 4 000€, mutta jolta pitäisi voida nostaa lainaa esimerkiksi 50€ tai 200€. Tämä voi siis sopia monen määritelmään siitä, mitä ”pieni laina” tarkoittaa. Ferratumin laina on varmaankin vanhin tai ainakin erittäin lähelle vanhin pikalaina, joka on edelleen tarjolla Suomessa. Kokemusteni perusteella Ferratum on luotettava ja selkeä lainapaikka. Hae lainaa Ferratumilta.

Onko Ferratumin laina pikavippi?

Tuossa on isolta osin kyse siitä, miten määrittelee pikavipin. Lainasummien ja sen kautta, että laina on saatavilla ihan vaan digitaalisesti lainan voi ehdottomasti määritellä pikavipiksi. Toisaalta, tässä ei ole kyse esimerkiksi mistään erittäin helposti saatavasta tekstivipistä. Tuollaisia ei ylipäätänsä ole enää tarjolla Suomessa. Ja koska tämän lainan korko on paljon matalampi kuin vanhojen pikavippien, niin ei laina siinäkään mielessä ihan vastaa perinteistä pikavippiä. Ehkä turvallista on todeta, että kyseessä on ”pikalaina”, mutta ei välttämättä ”pikavippi”.

Mistä muualta pieni laina?

Jos Ferratum ei innosta tai se vaikkapa ei anna itselle lainaa, niin voi kokemusteni perusteella esimerkiksi Bondora olla mahdollinen vaihtoehto sille. Sen lainasummat alkavat ainakin periaatteessa 100 eurosta, joskin käytännössä voi olla, että se ei ainakaan helposti myönnä alle 500 euron lainaa. Bondora voi olla erityisen hyvä valinta heille, joilla on tavoitteena nopea pieni laina, Ferratumin laina on parhaimmillaan varsin nopea, mutta se ei ole lähtökohtaisesti sellainen pienlaina, jonka saa ihan heti tilille. Jos oma määritelmä ”pienelle lainalle” on esimerkiksi 500€ tai 1 000€, niin voi myös Omalaina olla hyvä valinta. Tuo paikka voi sopia erityisesti heille, jotka haluavat korkoprosentin suhteen verrattain edullisen pienen nettilainan.