Lainaparkki kokemuksia – Varsinkin yksi asia yllätti

Lainaparkki on hieman tavallisesta poikkeava lainapalvelu. Ensinäkin se, ei tarjoa itse lainaa, vaan voi yrittää löytää sitä käyttävälle henkilölle lainatarjouksia useammalta eri lainafirmalta. Tuollaisia palveluita on nykyään jo varsin paljon Suomessa. Lainaparkki kuitenkin poikkeaa myös hieman tunnetuimmista tuollaisista palveluista.

Lainaparkki ei nimittäin varsinaisesti ole itsenäinen lainojen kilpailutuspalvelu, vaan se käyttää Rahoitu-kilpailuttajan teknologiaa ja kokemusteni perusteella on niin, että kun Lainaparkilla saa tehtyä lainahakemuksen loppuun, niin siirrytään mahdollisia lainatarjouksia varten selkeästi Rahoitun järjestelmään. Tuo oli ainakin itselleni yllätys. Lainasummat ja laina-ajat vaikuttaisivat olevan Lainaparkilla ja Rahoitulla samat. Mikäli siis Lainaparkki kiinnostaa, niin voi mielestäni käyttää ihan hyvin suoraan Rahoitua. Testaa nyt Rahoitua.

Lainaparkki kokemuksia muuten

Lainaparkkia on todella helppo käyttää. Lainahakemuksen myös täyttää nopeasti, ei mitään dokumenttien lähettelyä jne. Lainahakemuksen tekemisestä ei veloiteta mitään. Lainaparkki, eli siis käytännössä Rahoitu, voi alkaa yrittämään löytää sen käyttäjälle lainatarjouksia nopeasti eri lainafirmoilta. Ihan niin nopeaa löytäminen ei kuitenkin vaikuttaisi olevan kuin esimerkiksi Rahalaitoksella, joka on Lainaparkin ja Rahoitun kanssa samaa Sambla Groupia, mutta käyttää kokemusteni perusteella eri järjestelmää.

En ole saanut syytä olettaa, että Lainaparkki olisi jotenkin epäluotettava tai jopa suoranainen huijaus, mutta on siis mielestäni hyvä tiedostaa tuo ylempänä esille tuotu Lainaparkki & Rahoitu -yhteys. On myös hyvä tietää se, että Lainaparkin lainahakemusta täytettäessä näyttämä arvio mahdollisesta lainan kuukausierästä on todennäköisesti ainakin melko pienien lainasummien kohdalla mukavampi kuin todellinen kuukausierä. Aiemmin tällä sivulla mainittujen lainapalveluiden lisäksi myös Omalaina on suomessa toimivista tällaisista palveluista osa samaa firmaa. Kokeile nyt Rahoitua.