Halvin laitenetti 2023

Tällä sivustolla keskitytään erityisesti digitaalisten uhkien torjuntaan. Uhkia voi kuitenkin tulla myös ihan fyysisessä maailmassa. Esimerkiksi niiden torjumiseen kätevä apu voi olla laitenetti. Jokaisella Suomen isoimmalla operaattorilla on tarjolla laitenetti tai jopa yli yksi. Niiden hinnoittelu on kuitenkin melko sekavaa ja voikin olla vaikea tietää, että mikä on juuri itselle halvin laitenetti. Tuohon mahdolliseen ongelmaan pyrkii tämä sivu tuomaan vastauksen.

Halvin laitenetti ilman rajoituksia

Mikäli ei huomioida sellaisia tarjouksia, jotka voi saada jos on jonkin operaattorin asiakas valmiiksi tai tarjouksia tietyksi määräajaksi, niin on halvin laitenetti Moin laitenetti. Kyseisen laitenetin hinta on 4€/kuukausi. DNA omistaa Moin, joten Moin turvallisuuden ja luotettavuuden pitäisi olla hyvällä tasolla. Osta Moin laitenetti.

Halvin laitenetti määräajalla

Mikäli on jo DNA:n asiakas, niin voi DNA:n laitenetin saada 60 kuukauden määräajaksi hintaan 1,90€/kuukausi. Jos ei ole vielä DNA:n asiakas, niin voi kyseisen laitenetin saada 12 kuukauden ajaksi hintaan 3,90€/kuukausi. Normaali hinta DNA:n laitenetillä on 4,90€/kuukausi. Tavallisen laitenetin lisäksi DNA:lla on tarjolla myös Laitenetti Plus. Kyseisen laitenetin voi DNA:n nykyisenä asiakkaana saada hintaan 4,90€/kuukausi 60 kuukauden ajaksi ja uutena DNA:n asiakkaana 12 kuukauden ajaksi hintaan 8,90€/kuukausi. Tavallinen hinta DNA:n Laitenetti Plussalla on 9,90€/kuukausi.

Halvin laitenetti ilman määräaikaa Telian nykyisille asiakkaille

Jos on jo valmiiksi Telian asiakas, niin voi saada heidän laitenetin hintaan 3,99€/kuukausi ilman rajattua määräaikaa.

Operaattorit voivat tehdä muutoksia heidän hinnoitteluunsa.