F-Secure VPN kokemuksia – Hyvää ja huomioitavaa

F-Secure on yli 30 vuotta sitten perustettu suomalainen yritys, joka on listattuna Helsingin pörssissä. Taustan puolesta F-Securen VPN-palvelua voi siis mielestäni pitää erityisen luotettavana. Toinen asia, joka on mielestäni erityisen hyvää F-Securen VPN:n kanssa on se, miten helppokäyttöinen se on. Vaikka VPN-palvelut eivät olisi ollenkaan tuttuja, niin uskoisin, että pystyy ymmärtämään helposti F-Securen VPN:n käyttöliittymän. Valitettavasti F-Securen VPN ei kuitenkaan ole täydellinen.

Isoin ongelma omasta näkökulmastani oli se, että vaikka kyseinen VPN toimi hyvin tietokoneella, niin puhelimella en saanut sitä toimimaan kunnolla. Lisäksi F-Securen VPN voi valitettavasti hidastaa nettiä jonkin verran. Sekin on vielä miinus, että jotkin nettisivustot tunnistavat sinun käyttävän VPN-palvelua, kun F-Secure VPN on päälle. Kokemusteni perusteella ei ole olemassa yhtään täydellistä VPN-palvelua ja F-Secure VPN on ihan hyvä vaihtoehto, mutta jos kuitenkin haluat harkita sen sijaan jotakin toista VPN-palvelua, niin saattaisi sinua kiinnostaa esimerkiksi tämän sivuston sivu, jolle olen listannut parhaat VPN-palvelut. Jos vaan haluat tietää nopeasti, mikä on mielestäni laadun suhteen ykkösvalinta, niin on se kokemusteni perusteella NordVPN.

F-Secure VPN ilmainen kokeilu

F-Secure VPN on mahdollista saada uutena käyttäjän viideksi päiväksi ilmaiseksi käyttöön. Tuo on mielestäni erityisen mukavaa huomioiden ylempänä mainitut mahdolliset tämän VPN:n heikkoudet. Kokeile F-Secure VPN:ää.

Pidempi kokeilu osana Total-tietoturvaohjelmistoa

F-Securella on erilaisia tietoturvaan liittyviä tuotteita. Yksi noista on Total-tietoturvaohjelmisto. Tuo ohjelmisto sisältää luonnollisesti esimerkiksi virustorjunnan, mutta myös VPN:n. Ilmaisen kokeilun haluavan näkökulmasta Totalin tärkeä ero verrattuna siihen, että hankkisi F-Securen VPN:n erillisenä tuotteena on se, että Total tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun. Luonnollisesti, koska kyseessä on kattavampi tietoturvaohjelmisto, niin on tavallinen hinta tuotteella korkeampi. Ei kuitenkaan mielestäni niin paljon kuin saattaisi mahdollisesti olettaa: tätä kirjoittaessani F-Secure VPN maksaa yhdelle laitteelle vuodeksi 49,99€, kun taas Total maksaa vuodeksi yhdelle laitteelle 69,99€. Hanki F-Secure Total.

F-Secure VPN kokemuksiin liittyen YouTube-video: