F-Secure VPN kokemuksia – Vahvuuksia ja heikkouksia

F-Secure tunnetaan erityisesti sen virustorjunnoista, mutta se tarjoaa myös VPN-palvelua. Kerron tällä sivulla esimerkiksi kokemuksistani liittyen siihen.

F-Secure VPN kokemuksia

F-Secure VPN on helppo ottaa käyttöön. Myös VPN-palvelun käyttäminen on helppoa. Tuossa voi ainakin joidenkin näkökulmasta auttaa se, että käyttöliittymä on tarjolla suomeksi. Mahdollisia yhteyksiä on tarjolla varsin hyvin. Suomen lisäksi voi esimerkiksi yrittää muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen VPN-yhteyteen. Mikäli yhteyden muodostaminen onnistuu, niin tapahtuu se kokemusteni perusteella nopeasti. Yhteydet myös tuntuvat luotettavilta.

Heikompaa on sitten se, että jotkin nettisivustot vaikuttaisivat tunnistavan, että käytät VPN-palvelua, kun käytössäsi on F-Secure VPN. Kaikki nettisivustot tuohon eivät kuitenkaan vaikuttaisi pystyvän. Ennakolta voi olla vaikea tietää pystyykö tietty nettisivusto tietämään, että käytössä on VPN.

F-Secure VPN oli kokemusteni perusteella muuten kaikkinensa hyvä VPN, mutta puhelimella en saanut sitä kunnolla toimimaan. Mikäli siis haluat VPN:n puhelimeen, niin suosittelen hankkimaan esimerkiksi NordVPN:n. Se on myös kokemusteni perusteella kaikkinensa paras VPN. Lisäksi F-Secure VPN:n pieni huono puoli on se, että sen avulla muodostettu yhteys tuntuu hidastavan nettiä jonkin verran. Ei kuitenkaan kovin pahasti. NordVPN:n kanssa en ole huomannut mitään vaikutusta netin nopeuteen. Osta nyt NordVPN.

Näin pidempi ilmainen kokeilu

F-Secure tarjoaa lähtökohtaisesti sen VPN-palvelun käyttäjille 5 päivän ilmaisen kokeilun. Jopa 30 päivän ilmainen kokeilu on kuitenkin mahdollinen. Tuo on sen ansiota, että F-Secure VPN on tarjolla osana F-Secure Total tietoturvaohjelmistoa, joka sisältää VPN:n lisäsi esimerkiksi virustorjunnan. Ja F-Secure tarjoaa tuohon ohjelmistoon liittyen 30 päivän ilmaisen kokeilun. Hanki nyt F-Secure Total.

F-Secure VPN tarjoukset?

F-Secure tarjoaa suoraan nettisivustollaan F-Secure VPN:ää tarjouksella. Tarjolla on esimerkiksi tarjous, jonka myötä F-Secure VPN:n voi saada vuodeksi yhdelle laitteelle hintaan 52,99€, kun normaali hinta on 59,99€ laite/vuosi. F-Securen nettisivustollaan tarjoamat tarjoukset ovat saatavilla ihan mitään alennuskoodia. Hanki nyt F-Secure VPN.

F-Secure VPN kokemuksiin liittyen YouTube-video: