F-Secure tarjouksia – F-Secure Total, Internet Security, VPN ja ID Protection tarjouksia

Nämä F-Secure tarjoukset olivat tarjolla täysin ilman mitään alennuskoodia. Kokemusteni perusteella vaikuttaa melko tavalliselta, että tietoturvaohjelmia tarjoavat firmat antavat parhaita alennuksiaan ilman alennuskoodia.

F-Secure Total tarjouksia

HUOM: Total sisältää F-Securen virustorjunnan, joka on käsittääkseni käytännössä Internet Security, F-Secure VPN:n sekä F-Secure ID Protectionin. Mikäli olet ostamassa edes kaksi joukosta F-Secure Internet Security, F-Secure VPN ja F-Secure ID Protection, niin voi olla jopa selkeästi edullisempaa ostaa niiden sijaan F-Secure Total.

Esimerkkinä voi mainita, että jos ostaisi F-Secure Internet Securityn ja F-Secure VPN:n tarjouksesta vuodeksi yhdelle laitteelle, niin olisi yhteishinta 79,98 euroa, kun taas F-Secure Total vuodeksi yhdelle laitteelle tarjouksesta maksaisi 59,99€, eli olisi 19,99 euroa halvempi hankinta.

F-Secure Internet Security tarjouksia

F-Secure VPN tarjouksia

F-Secure ID Protection tarjouksia

Entä tarjoukset esimerkiksi kolmelle laitteelle?

F-Securen nettisivustolla saa esimerkiksi F-Secure Total 3 laitetta tarjoushinnat esiin, kun valitsee nettisivustolta ”Näytä kaikki vaihtoehdot”. Juuri tuo 3 saattaa olla monelle kätevä vaihtoehto, koska se voi sisältää esimerkiksi kännykän, tabletin ja tietokoneen. Tuolla edellä kuvatulla tavalla saa esiin tarjolla oleville eri laitemäärille sekä vuoden että 2 vuoden tarjoukset, eli esimerkiksi F-Secure Total 7 laitetta 2 vuotta tarjous pitäisi löytyä noin.

F-Secure SAFE tarjoukset?

F-Secure SAFE on tätä kirjoittaessani F-Secure Internet Security, eikä F-Secure vaikuttaisi tarjoavan nettisivustollaan tarjouksia F-Secure SAFEa varten. Eli, jos mielessäsi oli esimerkiksi F-Secure SAFE 5 laitetta tarjouksen haluaminen, niin pitäisi saatavilla olevan F-Secure Internet Security 5 laitetta tarjouksen ajaa sama asia.

Mikä on paras F-Secure tuote?

F-Secure Internet Security on mielestäni paras virustorjunta markkinoilla. F-Secure Total voi kuitenkin olla parempi hankinta, jos haluat kattavamman tietoturvan laitteellesi. F-Secure VPN on mielestäni hyvä, mutta ei paras VPN-ohjelma.

Tarkistin tällä sivulla mainitut hinnat sivua kirjoittaessani. F-Secure voi esimerkiksi muuttaa tavallisia hintoja sekä tarjouksia sekä lisätä ja poistaa tarjouksia.