F-Secure SAFE alennus (2021) – Osta F-Securen virustorjunta tuntuvalla alennuksella

F-Securen virustorjunta on esimerkiksi tällä sivustolla valittu parhaaksi virustorjunnaksi. Laadusta kuitenkin pitää yleensä maksaa, ja niin myös F-Securen tapauksessa. Onneksi kuitenkin tätä kirjoittaessa F-Securen SAFE-virustorjuntaohjelmisto on mahdollista saada tuntuvalla alennuksella, ja mikä parasta niin täysin ilman mitään alennuskoodia. Päivitys 05/2021: Vaikuttaa siltä, että F-Secure on ainakin tältä erää lopettanut tarjolla olleen alennuksen.

Esimerkkejä alennushinnoista:

  • Jos ostaisi yhdelle laitteelle vuodeksi SAFE:n, niin olisi tavallinen listahinta 49,90€, mutta tämän alennuksen myötä hinta on 37,42€.
  • Mikäli taas ostaisi F-Securen virustorjunnan viidelle laitteelle 12 kuukauden ajaksi, niin olisi tavallinen hinta 79,90€, ja alennettu hinta 59,92€.
  • Ja jos ostaisi SAFE-virustorjunnan kolmelle laitteelle kahdeksi vuodeksi, niin olisi tavalliseksi ilmoitettu hinta 99,90€, kun taas alennuksen kanssa hinta olisi 74,92€.

Tavalliset hinnat ja alennukset on poimittu tämän sivun kirjoittamisen yhteydessä F-Securen verkkosivustolta.

F-Secure kysyy kassalla alennuskoodia – onko semmoista olemassa?

Kun valitsee F-Securen sivuilla halutun virustorjunnan ja menee kassalle maksamaan sitä, niin huomaa helposti, että siellä on kohta, jossa lukee “Syötä alennuskoodi”. Tuo tietysti saa innostumaan ja miettimään, josko olisi olemassa jokin koodi, jolla saisi SAFE:n vielä halvemmalla kuin tuolla yllä kuvatulla 25% alennuksella saa. Näyttää kuitenkin olevan niin, että ainakaan tätä kirjoittaessa ei ole mitään toimivaa F-Secure alennuskoodia. Tai ainakaan itse en semmoista löytänyt.

Mielenkiintoista kyllä, F-Secure ei näytä edes olevan ainoa virustorjuntafirma, jolla on tämä juttu, että alennuskoodin voisi syöttää, mutta mitään toimivaa alennuskoodia ei näytä kuitenkaan sitten olevan – Nortonilla oli oikeastaan täsmälleen sama juttu.

Lopuksi: Tällä sivulla on tämän sivuston hengessä viitattu SAFEen virustorjuntana. Tarkasti ottaen se on kuitenkin tuotepaketti, joka sisältää myös muita suojausominaisuuksia kuin itse virustorjunnan. Tuo voi erityisesti nykyään olla oikein positiivinen asia. Mikäli haluat lisätietoja SAFEsta, niin voivat nämä kokemukset olla hyödyllisiä.