Onko Creditstar luotettava vai huijaus? Creditstar kokemuksia ja tietoa

Creditstar on pikalainoja netissä tarjoava palvelu. Vaikka se on toiminut Suomessa jo varsin pitkään, niin ei se luultavasti ole yhtä tunnettu kuin jotkin toiset pikalainapalvelut. Tuon myötä monella saattaa olla kysymyksiä liittyen sen luotettavuuteen. Pyrin tällä sivulla omien kokemusteni ja tietojeni perusteella vastaamaan siihen, onko Creditstar luotettava vai huijaus. Voi kuitenkin olla aina hyvä muistaa se, että Creditstar voi tehdä muutoksia sen palveluun ja lisäksi kokemukset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Creditstar ei kokemusteni perusteella vaadi lähettämään mitään liitteitä lainapäätöstä varten. Tuon sijaan lainan hakeminen tapahtuu netin kautta antaen joitakin perustietoja itsestä ja käyttäen pankkitunnuksia. Sen, että omia dokumentteja ei tarvitse lähettää, voi nähdä olevan tietoturvan kannalta hyvä asia. Creditstar ei myöskään kokemusteni perusteella vaadi lataamaan mitään sovellusta omalle laitteelle, tuota ei ainakaan voi pitää huonona asiana tietoturvallisuuden suhteen.

Yleisemmin tarkastellen Creditstarissa on hyvää kokemusteni perusteella esimerkiksi se, että se pystyy maksamaan lainan jopa nopeasti tilille. Sitä ei kuitenkaan välttämättä esimerkiksi saa kaikkien pankkien tileille nopeasti eikä kaikkina kellonaikoina. Kokemusteni perusteella Creditstarille tehdyt maksut kirjautuvat niin kuin pitääkin. Tuota voi pitää erittäin tärkeänä merkkinä siitä, että kyseessä ei ole huijaus.

Ehkä tärkein asia pohdittaessa sitä, voiko Creditstaria pitää jollakin tavalla huijauksena liittyy sen hinnoitteluun. Creditstar nimittäin kokemusteni perusteella tarjoaa mahdollisuuden nostaa lainaa niin sanotusti normaalilla hinnalla tai sitten kalliimpaan hintaan käyttäen niin sanottua Premium-palvelua. Premium-palvelu voi miellyttää tyypillistä nopeasti pikavipin haluavaa henkilöä, mutta varsinkin jos lainasumma on iso ja se on tarkoitus ottaa pitkällä maksuajalla, niin voi laina hinta olla ainakin melko kalliimpi kuin ilman Premium-palvelua nostettavan pikalainan. Suosittelen siis pohtimaan tarkkaan, tarvitsetko Premium-palvelua ja varmistamaan ennen mahdollista lainan nostamista, oletko ottamassa sen Premium-palvelun kanssa vai ilman sitä.

Olen ottanut Creditstarin asiakaspalveluun yhteyttä ja saanut vastauksen. Tuon asian voi nähdä hyvänä merkkinä koskien Creditstarin luotettavuutta. Creditstarin asiakaspalvelu ei kysynyt itseltäni esimerkiksi henkilöturvatunnusta. Suosittelen olemaan varovainen esimerkiksi tuollaisen tiedon jakamisen suhteen, jos Creditstariksi esittäytyvä taho kysyy sitä esimerkiksi sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Creditstar on rekisteröity Suomessa nimellä Creditstar Finland Oy palveluksi, jolla on lupa tarjota pikalainoja netissä. Tuon asian suhteen kaikki vaikuttaisi siis olevan luotettavuutta koskien hyvin kunnossa.